TIMOCOM 18.11.2022
5

TIMOCOM - bursa de transport care vă poate ajuta în România să găsiți clienți străini

Un bărbat în fața camionului.


TIMOCOM este o bursă de transport internațional, care oferă clienților săi soluții inteligente de logistică. Această platformă pune în legătura clienți din diferite țări și le oferă o experiență ușoară și sigură pentru a realiza transporturi de marfă. Doriți să aflați mai multe despre cum vă poate ajuta o bursă de transport? Activați în industria transporturilor și doriți să accesați o platformă care să vă pună în contact cu clienți chiar și din afara României? 

TIMOCOM – una din cele mai apreciate burse de transport în România

Atunci când vine vorba de alegerea bursei de transport potrivite, trebuie să se țină cont de nenumărați factori, printre care și deschiderea pe care o are aceasta către diverse companii. În cadrul TIMOCOM activează mulți utilizatori din diverse țări, lucru care poate reprezenta un adevărat beneficiu pentru cei care caută varietate în materie de case de expediții sau transportatori.

Din cauza varietății de companii prezente pe platforma TIMOCOM, orice casă de expediții sau transportator își poate găsi clientul potrivit. În cadrul acestei burse de transport se vor putea găsi atât case de expediții mici, cât și case de expediții medii sau mari; transportatori și expeditori.

Datorită promptitudinii serviciilor și a atitudinii experților care își desfășoară activitatea și pe platformă, compania TIMOCOM este agreată de către mulți membri de diferite naționalități. Serviciile acestei companii se desfășoară la nivel internațional, lucru care ajută transportatorii, expeditorii și casele de expediții să își extindă serviciile în toate colțurile Europei și de ce nu, ale lumii.

Compania a demonstrat în toți anii de activitate interesul pentru a găsi soluții de logistică care să aducă plus valoare tuturor celor implicați în procesul de transport. A te alătura unei astfel de companii, devenind membru pe platformă, înseamnă a avea la dispoziție cele mai performante unelte din industria de transporturi și logistică. 

Găsiți-vă clienți străini cu ajutorul bursei de transport 

În calitate de expeditor este ideal ca serviciile la care apelați să se desfășoare pe un teritoriu cât mai extins. Casele mari de expediții sau firmele de transport găsite pe TIMOCOM pot deține sedii în diverse locații, astfel că transportul de marfă se poate realiza cu ușurință dintr-o țară în alta. 

În domeniul transporturilor companiile mari pot avea foarte multe birouri și depozite în toată Europa și în lume. Fiecare birou poate fi specializat:

  • pe o anumită activitate (naval, aerian, rutier);
  • pe o anumită zonă (național, regional);
  • pe anumiți clienți;
  • sau altele conform cu nevoile lor;

Lucru important de știut, că fiecare birou este mai mult sau mai puțin independent față de politica sediului central. Uneori un expeditor al unei astfel de firme poate alege să lucreze cu un transportator mai mic dar care i-a câștigat încrederea.

De asemenea, pe TIMOCOM activează și jucători de importanță națională sau regională. Uneori cel care folosește bursa de transport poate avea plăcuta surpriză de a lucra direct cu clientul final care plătește tot transportul mărfii: producător, comerciant sau cumpărător.

Obiectivele clienților TIMOCOM

Clienții pot avea diferite obiective și scopuri atunci când aleg să posteze o marfă de transportat. Deși scopul evident este de a transporta marfă, alte obiective pot face diferența atunci când clientul își alege partenerul de transport. Câteva dintre obiectivele clienților bursei de transport ar putea fi:

  1. Prețul cel mai bun – atunci când clientul nu se grăbește și este tentat să facă licitație pentru a obține prețul cel mai avantajos.
  2. Viteză de livrare a mărfii – marfa poate fi urgentă din diverse cauze: fie a avut loc un incident cu un transport precedent, fie producția stă pe loc și așteaptă marfa, fie marfa se poate deteriora dacă nu ajunge în timp, fie este programat la locul de încărcare sau descărcare un utilaj scump închiriat, fie să ajungă în timp util pentru a fi preluată de un alt mijloc de transport cu dată fixă de plecare și altele. 
  3. Calitatea serviciului de transport – transportul având poate cerințe mai speciale. De exemplu, este nevoie de doi șoferi sau mașina trebuie să fie dotată cu anumite echipamente speciale. 

Găsiți partenerul de afaceri ideal pe TIMOCOM

Indiferent de tipul de companie pe care îl dețineți, nevoile de logistică și transport vă pot fi satisfăcute dacă folosiți un sistem inteligent de licitații.

Atunci, când clienții au transporturi recurente, pot folosi sistemul de licitații de tendere pus la dispoziție de TIMOCOM, optimizând astfel procesul de planificare a transportului de marfă. În acest fel, clienții pot solicita oferte pentru transporturi regulate în Europa.

Prin platforma TIMOCOM puteți să faceți pași siguri spre transporturile internaționale de marfă. Aveți nevoie de clienți din alte țări decât România? În cazul acesta participați la licitații la nivel european. Vă puteți extinde rețeaua de clienți de calitate din producție, comerț și logistică.

Doriți să fiți un jucător important la nivel internațional? Puneți în practică strategiile care au dat roade pentru unele din cele mai importante firme din Europa. Planificați în avans transporturile, țineți evidența cheltuielilor și evitați cursele fără încărcături. O parte din aceste bune practici vă sunt puse la dispoziție prin platforma TIMOCOM.

Așadar, apelați la serviciile unei burse de transport de nivel internațional ca să ieșiți din zona de confort și să faceți afaceri cu clienți valoroși. Astfel, veți mări șansele de a găsi colaboratori de încredere în diferitele țări, în care aveți interese de afaceri.

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină