TIMOCOM 06.06.2023
5

5 motive pentru care, în calitate de transportator, merită să utilizați o bursă de transport

Un șofer se uită din camion și arată un like.


Bursele de transport oferă caselor de expediții și firmelor de transport posibilitatea de a-și oferi capacitățile de transport disponibile și, în același timp, de a căuta mărfuri adecvate. În prezent, aceste platforme sunt utilizate pe scară largă în domeniul logisticii și oferă numeroase avantaje. Vă dezvăluim cinci motive pentru care, în calitate de transportator, merită să lucrați cu o bursă de transport.

V-ați decis deja să utilizați o bursă de transport, dar încă mai căutați prestatorul potrivit? Atunci TIMOCOM este ideal pentru dumneavoastră. Prin numeroase servicii oferite de TIMOCOM Marketplace, nu numai că optimizați procesele de transport și logistică, ci și creșteți gradul de utilizare, evitați cursele fără încărcătură, creați noi piețe și economisiți timp prețios. Ce mai așteptați?

Creșterea gradului de exploatare

Una dintre cele mai mari provocări pentru firmele de transport este de a-și exploata în mod optim capacitățile de transport. O bursă de transport oferă companiilor de transport posibilitatea de a-și crește gradul de utilizare și de a-și face afacerea mai profitabilă. Prin accesul la o multitudine de oferte de marfă, capacitățile de transport pot fi utilizate rapid și eficient. O capacitate mai mare de utilizare permite, de asemenea, o planificare mai bună, contracte pe termen lung și relații de afaceri stabile și contribuie astfel la consolidarea poziției de pe piață.

Reducerea curselor fără încărcătură

Dezvoltarea de noi piețe

Economie de timp

Flexibilitate

Concluzii

Utilizarea unei burse de transport oferă numeroase avantaje pentru firmele de transport. Puteți crește gradul de utilizare, evita cursele fără încărcătură, puteți accesa noi piețe, economisi timp și acționa flexibil. TIMOCOM Marketplace vă oferă, pe lângă bursa de transport TIMOCOM, numeroase alte aplicații care vă ajută să vă ridicați afacerea la un nou nivel și să creșteți profitabilitatea.

TIMOCOM oferă o soluție pentru mai mare transparență și o gestionare mai eficientă a proceselor de transport și logistică. Cu numeroase aplicații pe parcursul lanțului de transport, vă puteți optimiza procesele și crește eficiența. Cu ajutorul interfețelor TIMOCOM, puteți integra fără probleme propriul sistem de management al transportului în TIMOCOM Marketplace, sporind astfel productivitatea. Prin această integrare, nu doar transparența este crescută, ci și colaborarea cu partenerii de afaceri din cadrul rețelei de transport este simplificată.

Cu funcția de Urmărirea expedierii de la TIMOCOM, veți ști întotdeauna unde se află marfa dumneavoastră, datorită datelor GPS în timp real, calculului Estimated Time of Arrival (ETA) și a mesajelor automate de stare. 

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină