Avem grijă de partenerii dvs. de afaceri.

Logistica se dezvoltă în colaborare cu partenerii de afaceri potriviți. De aceea, în sistemul TIMOCOM găsiți o rețea de logistică neutră, cu ajutorul căreia puteți derula comenzi de transport de primă clasă. Prin punerea la dispoziție a documentelor pe cale digitală (de ex. licența UE, CUI-ul, documentele de asigurare etc.) este simplificată procedura și nu mai este necesară trimiterea lor prin e-mail sau fax.

Derularea digitală a comenzilor

Mai mult de 50.000 firme verificate din toată Europa dau posibilitatea de a vă găsi partenerul de afaceri potrivit. Cu ajutorul funcției de încărcare și descărcare toate documentele des folosite pot fi accesibile în profilul propriu al companiei, totodată puteți să vizualizați și să descărcați documente de la alți utilizatori.

Profiluri de companie TIMOCOM , Screenshot
Screenshot: Profiluri de companie – Creare Smart Profil

Crearea profilului

Profitați de avantajul concurențial dat de un profil al firmei sugestiv și atrageți atenția potențialilor parteneri de afaceri. Prin profilurile altor utilizatori obțineți informații precise asupra sectorului european al transportului și logisticii și în acest fel puteți extinde oportunitățile de afaceri.

Evidențierea serviciilor

Cu cât mai multe servicii oferiți, cu atât veți fi mai atractivi pentru potențialii parteneri de afaceri. Aici puteți să listați toate detaliile despre transport și să furnizați astfel informații complete despre competențele dvs. Toate datele încărcate sunt securizate, astfel încât nu poate avea loc niciun abuz.

Screenshot: Profiluri de companie – Informare sigură
Screenshot: Profiluri de companie – Perspectivă generală clară și rapidă

Faceți cunoscute relațiile

Relațiile dvs. obișnuite sunt introduse în „Relații pe țări”, unde vor fi afișate clar. Partenerii de afaceri potențiali vor afla aici despre gama dvs. de servicii. Confortabil și rapid.

Contacte reușite cu alte firme

Puteți prezenta firma ca fiind una de transport sau fiind casă de expediție, astfel vă pot găsi partenerii viitori de afaceri.

Ca și firmă producătoare sau de comerț care postează tendere vă faceți o imagine de ansamblu despre sectorul european de logistică, cu care vă puteți îmbunătăți pe loc lista partenerilor de afaceri.

Ce spun clienții noștri despre aplicația Comenzi de transport

Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

În viitor vom lucra doar cu acele firme care își vor încărca documentele. Noi promovăm cu precădere mijloacele de muncă ecologice – faxul ăn schimb nu face parte dintre aceste mijloace.

Willi Kellershohn
director
Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG
TIMOCOM ID: 1262

Dal Ferro Trasporti S.r.l

„Cu această funcție am făcut deja un pas important spre obiectivul nostru de a renunța la hârtie. Cine dorește să rămână pe piață nu poate trece cu vederea digitalizarea

Jody Dal Ferro
dispecer
Dal Ferro Trasporti S.r.l
TIMOCOM ID: La filmuleț >

Josten International B.V.

„Ca firmă având mărfuri pentru transport, noua funcție a indexului firmelor ne este de foarte mare ajutor în ceea ce privește alegerea partenerilor. Potențialul partener poate fi verificat înainte și putem decide mai ușor dacă dorim o colaborare sau nu.

Geert Josten
director
Josten International B.V.
TIMOCOM ID: 277454

Was unsere Kunden über die Anwendung Transportaufträge sagen

Bojan Bečan, Bečan Trans d.o.o.

Firma noastră este ireproșabilă și toată lumea poate vedea acest lucru De aceea și încărcăm documentele. Acest lucru transmite incredere cu orice preț către noii parteneri de afaceri.

Bojan Bečan
director
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

Waldi Szarowski, Daw-Trans

La încărarea documentelor eu decid cine are acces la ele. Așa decizia este tot timpul în mâinile mele.

Waldi Szarowski
director de logistică
Daw-Trans
TIMOCOM ID: 293351

Reisinger Győző, Locargo Kft.

„Cu ajutorul noii funcții de încărcare și descărcare am stocat toate documentele noastre centralizat, în profilul firmei. Prin aceasta tot impul vedem datele actuale.

Reisinger Győző
director
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

Josef Miller, ESA s.r.o. Logistica

„Cu funcția de încărcare și descărcare a documentelor de la TIMOCOM puteți economisi timp și muncă, deoarece toate documentele necesare se află deja la dispoziția partenerului de afaceri. Este adevărat și inversul."

Josef Miller
Manager of international transport and forwarding
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

V.S.T. d.o.o

"Cu simpla încărcare a documentelor des folosite economisim foarte mult timp."

Valentina Šintić
președinte al consiliului de administrație
V.S.T. d.o.o.
ID TIMOCOM: 2026

Utilizați funcția Profil de companie din Smart Logistics System.

Testați acum gratuit

Aveți întrebări? Vă stăm cu plăcere la dispoziție:

sus pe pagină