Avem soluția digitală pentru solicitările de oferte de transport

Creați solicitări de oferte de transport cu indicarea tuturor informațiilor despre marfă, la care puteți primi oferte de preț de la maximum 50 dintre contactele dumneavoastră de afaceri, pe care le puteți alege personal, în mod activ.

Cu grupurile de destinatari ierarhizate puteți defini personal diferite grupuri de destinatari, care vor fi notificați după programul definit de dumneavoastră. În final puteți publica solicitarea de oferte de transport și automatizat în aplicația Mărfuri pentru transportat, pentru a fi vizibilă pentru utilizatorii rețelei TIMOCOM.

Comparați apoi ofertele de preț și alegeți furnizorul de servicii potrivit. Cu acest clic, toți ceilalți furnizori de servicii primesc o notificare automată de respingere, apoi solicitarea de oferte de transport poate fi transformată automat într-o comandă de transport, care va conține toate informațiile din solicitare și pe care o veți putea trimite la furnizorul de servicii din sistemul TIMOCOM.

Dacă comanda de transport va fi acceptată, se creează un document contractual obligatoriu din punct de vedere juridic. În continuare puteți gestiona mărfurile expediate pe cale digitală, păstrându-vă astfel un control total.

Derulați solicitarea de oferte de transport cu partenerii direct în Smart Logistics System, unde le puteți administra centralizat.

Doriți să utilizați ofertele de transport? Vă stăm cu plăcere la dispoziție:

Avantajele:

  • Solicitare de oferte de transport în limba locală
  • Creați șabloane pentru solicitări de oferte regulate, pe care le puteți utiliza oricând
  • Statistici pentru deciziile viitoare de afaceri
  • Notificări prin e-mail despre ofertele primite e

Solicitați digital oferte de transport

O mască de introducere a datelor structurată logic vă permite introducerea rapidă și confortabilă a tuturor datelor și informațiilor relevante pentru solicitarea de oferte de transport.

Gestionarea solicitărilor de oferte de transport rapid și digital

Economisiți timp, prin faptul că solicitați oferte deodată de la 50 de furnizori aleși.

Apelare a prestatorilor

Economisiți timp, prin faptul că solicitați oferte deodată de la până la 50 de furnizori aleși, a căror listă ați făcut-o mai dinainte, cu crearea grupărilor de destinatari.

Păstrarea imaginii de ansamblu

După ce ați trimis solicitarea de ofertă de transport către partenerii de afaceri aleși, acestea sunt mutate în lista de "Aktiv" Acolo sunt afișate toate solicitările de oferte de transport curente.

Comparați-vă ofertele de transport și alegeți-vă pe cel mai corespunzător furnizor.

Toate într-un singur loc

Detalii ale aplicației

Funcționarea exactă a derulării digitale a comenzilor este explicată simplu în TIMOCOM Update Pool. Aici puteți să reveniți oricând pentru a afla mai multe despre aplicațiile din Smart Logistics System.

Optimizați procesele comerciale prin comenzi de transport digitale.

Ca beneficiar primiți mai rapid informații despre disponibilitate și oferte de preț dacă trimiteți solicitarea de oferte de transport simultan la mai mulți parteneri.

Ca prestator aveți ocazia de a vă mări veniturile dacă răspundeți cu oferta solicitată. Astfel măriți șansele să derulați afaceri profitabile.

Hosted in Germany – Protecția datelor la TIMOCOM

Noi vă oferim o siguranță tehnică completă! De aceea TimoCom folosește sigiliul ˝Hosted in Germany˝ Toate datele clienților noștri sunt prelucrate în Germania. Prin acest lucru cad sub incidența legilor germane – înainte de toate legea germană de protecție a datelor este considerată una dintre cele mai dure din toata Europa.

Utilizați funcția Solicitare oferte de transport din Smart Logistics System.

Testați acum gratuit

Aveți întrebări? Vă stăm cu plăcere la dispoziție:

sus pe pagină