Rețeaua de siguranță dintr-o privire

Siguranța și protecția sistemului nostru au ce mai mare importanță pentru noi. De aceea verificăm atât clienții noi, cât și pe cei existenți și vă oferim, ca utilizatori ai Smart Logistics System și alte servicii de siguranță.

Acces întotdeauna sigur la Smart Logistics System

În calitate de client TIMOCOM aveți la noi un acces personal sigur, prin intermediul unui cod de siguranță individual. În acest fel, după activarea contului obțineți un acces confortabil, autorizat și sigur la Smart Logistics System.

Vă oferim același standarde de siguranță și pentru accesul mobil prin aplicație la sistemul Smart Logistics System. Astfel, printr-un PIN individual primiți accesul la contul personal TIMOCOM și puteți utiliza aplicațiile din sistem.

Avantajele:
 • Obținerea unui cod de siguranță personal pentru aplicația de desktop
 • Autentificare confortabilă și sigură
 • Acces mobil la sistem prin aplicație
 • Activare numai pentru utilizatorii autorizați

Unul dintre punctele noastre forte: Siguranța tehnică

Rețeaua de siguranță al TIMOCOM se bazează pe investițiile în cele mai moderne tehnici IBM și Oracle. Ca utilizator vă stă la dispoziție Smart Logistics System, care face posibilă o muncă rapidă și sigură.

Cu TIMOCOM nu puteți avea parte de surprize neplăcute: Două centre de date separate, independente din punct de vedere geografic, asigură ca munca dvs. să fie fără probleme oricând. Serverele pot fi accesibile și în caz de un eventual dezastru, datorită sistemului complet de backup, astfel încât Smart Logistics System să poată funcționa în continuare la calitatea obișnuită.

TIMOCOM oferă ca specialist IT:
 • ISO/IEC 27001-Sigiliu centre de date certificate și economice din punct de vedere energetic
 • Preluare sigură a datelor datorită conectării criptate SSL
 • Monitorizare 24/7 cu departament propriu de IT
 • Conexiuni multiple de internet
 • Firewall puternic și sistem multiplu de antivirus

Sunt strict reglementate: Acces la Smart Logistics System

Transparent, curat, competent - așa arată afacerile cu TIMOCOM. Ca să putem oferi clienților noștri o siguranță la nivel ridicat, firmele care vor să devină să lucreze cu sistemul nostru, trebuie să îndeplinească mai multe criterii și cerințe. Așadar din punct de vedere al siguranței sunt deja în mâini bune mai mult de 147.000 utilizatori TIMOCOM. Acest procedeu strict de aprobare înseamnă că astăzi este un aspect de calitate de fi client TIMOCOM.

Siguranța în piața spot și al contractelor
 • La bursă poate să aibă acces de obicei firmele care au deja o vechime de 6 luni în domeniul transportului
 • Înainte de încheierea contractului, verificăm cele mai importante acte ale firmei
 • Verificăm pe fiecare client nou
 • După încheierea contractului, controlăm permanent utilizatorii

Împreună pentru drepturile dvs

În munca de zi cu zi, se întâmplă ca facturile nu sunt plătite la timp. Pentru acest caz există serviciul TIMOCOM inkasso Internațional. Acționează rapid și necomplicat și clarifică dacă mai există șanse de a recupera banii. Un avantaj este și asistarea clienților internaționali în limba lor maternă.

Mai mult decât atât, serviciul incaso internațional are și un efect secundar special: Mai mult firme renumite vor să facă parte rețelei TIMOCOM:

Aflați mai multe >

Verificarea prealabilă pentru a diminua riscurile

Clienții noștri pot folosi sistemul Smart Logistics System în mod eficient și sigur în fiecare zi - aceasta este misiunea noastră. Având în vedere că tranzacțiile sunt încheiate direct între parteneri de afaceri, este necesară o prudență profesională.

Verificarea identităţii a potențialilor parteneri de afaceri:

 • Cereți de la potențialul partener de afaceri oferta imprimată din Smart Logistics System. În acest fel puteți verifica imediat dacă partenerul are acces la sistem.
 • Verificați în Indexul firmelor profilul propriu al potențialului partener de afaceri. Cu funcția de încărcare și descărcare al documentelor, puteți verifica documentele des utilizate, care vă ajută în identificare.
 • Comparați documentele primite cu cele care sunt încărcate în profilul propriu.
 • Comparați datele persoanei de contact cu datele din profilul propriu, cum ar fi de exemplu: numele, numărul de telefon și adresa de e-mail.

În cazul în care după verificare mai aveți îndoieli în ceea ce privește datele sau documentele, TIMOCOM Identify vă ajută în identificarea potențialului partener de afaceri.

Aveți nevoie pentru identificare:

 • Oferta trimisă de partenerul de afaceri tipărită din sistem
 • Copie a documentelor încărcate în profilul companiei, precum și a documentelor companiei primite de la partenerul de afaceri
 • Formularul de comandă completat în întregime cu specificarea motivelor de indecizie

Trimiteți documentele către TIMOCOM prin e-mail sau fax. A

Echipa TIMOCOM Identify are nevoie de maximum 5 ore de lucru pentru o verificare cuprinzătoare și gratuită. Răspunsul îl primiți în scris - în zilele lucrătoare între orele 08:00 şi 17:00.

Ceea ce puteți face dvs. pentru o afacere mai curată

Cu rețeaua de siguranță sofisticată și multidimensională, TIMOCOM ajută mult ca afacerea dvs. de zi ci zi să meargă fără probleme. Dar și dvs. puteți efectua niște pași simpli și mici în ideea de a vă simți într-o siguranță mai mare. Acum vă oferim câteva idei care vă vor ajuta în acest sens.

At-TIMOCOM-it-is-a-standard-procedure-to-examine-customers-at-the-start-md

Împreună, pentru combaterea furtului de marfă

Analizarea lanțului de aprovizionare și eliminarea slăbiciunilor acestuia

Cinci firme și instituții și-au unit puterile pentru a sprijini activ firmele implicate în transporturi și șoferii de-a lungul lanțului de aprovizionare.

Obiectivul: Educație și conștientizare cu privire la riscul furtului de mărfuri, dezvoltare de contrastrategii practice, precum și o sprijinire activă la implementarea măsurilor de siguranță.

Furturile de mărfuri creează un deficit de 8 miliarde de euro pe an în întreaga Europa. Pentru companii, transferurile întârziate sau nereușite duc adesea la pierderi de producție și anulări ale comenzilor. Și șoferii de camioane sunt expuși unui risc crescut. Pentru fiecare al cincilea act, ei sunt atacați fizic și viața lor este amenințată.

Fără contramăsuri active, există pericolul creșterii ulterioare a furturilor de către grupe criminale bine organizate. Următoarele instituții sau companii s-au unit la diferite puncte din lanțul de aprovizionare pentru a sprijini în mod special companiile și șoferii în cauză:

 • Landeskriminalamt Niedersachsen
 • Verband für Sicherheit in der Wirtschaft Norddeutschland (VSWN)
 • Teleroute și TIMOCOM, ofertanți ai celor mai mari burse de transporturi de pe piață
 • HDI-Gerling Industrie, asigurator cu tradiție în industrie și transporturi

Contrastrategiile de reducere a riscurilor pot fi utilizate în diferite domenii, cum ar fi: B.:

 • În funcție de tipul încărcăturii și de ruta, vehiculul corespunzător trebuie echipat cu sisteme de siguranță corespunzătoare. În general, trebuie să aveți grijă ca vehiculul să fie pregătit și să circule în condiții cele mai sigure.
 • Informațiile privind transportul nu este recomandat de a schimba în fața persoanelor terțe. Cu cât numărul de suporturi de informații, transportatorii și interfețele de-a lungul lanțului de aprovizionare este mai mic, cu atât este mai mic și riscul de utilizare necorespunzătoare.
 • Este de recomandat ca șoferii să utilizeze zone de odihnă și locuri de parcare împrejmuite și iluminate, în special pentru pauze mai lungi și pentru nopți. Aceste spații de parcare corespunzătoare ar trebui preferate încă la planificarea traseului.
 • În timpul transportului, nu pot fi luate persoane terțe. Transporturile trebuie urmărite pe toată durata ei, astfel încât să fie garantat un flux constant de comunicare între centru și șofer.
sus pe pagină