TIMOCOM 18.11.2022
6

Cum vă ajută bursa de transport, atunci când căutați marfă pentru transportat?

Harta Europei cu aplicația de planificare rute.


Bursa de transport este o unealtă utilă pentru case de expediții, transportatori și clienți. Ca transportator, uneori poate fi dificil să găsiți marfa de transportat ideală pentru capacitatea camioanelor sau pentru diferitele tipuri de camioane. Aici intervin bursele de transport și beneficiile pe care acestea le aduc tuturor celor care apelează la serviciile acestora.

TIMOCOM bursa de transport – caut marfă și găsesc clienți

În ceea ce privește organizarea și logistica, platforma TIMOCOM este un exemplu excelent pentru cei care caută servicii sigure și de încredere. Probabil dacă te va întreba cineva ce știi despre bursele de transport internațional, vei răspunde: pe bursa transport caut marfă, public camionul, sau caut profesioniști din domeniu, precum case de expediții. Corect! Apelând la bursă poți să primești ajutor. Pentru a ușura munca oricărei firme transportatoare sau case de expediții, bursele de transport reprezintă și vor reprezenta în continuare cea mai bună variantă.

În cadrul site-ului puteți să urmăriți cu ușurință postările clienților care caută transportatori. Orice postare poate fi sortată în funcție de diferite criterii, precum cele mai noi postări pe o anumită rută sau alte criterii ce au legătură cu marfă. Astfel, puteți să găsiți cu ușurință ceea ce se potrivește cel mai bine cu capacitatea voastră de transport sau cu anumite intervale de timp.

Transportatorii preiau mărfurile pe care au capacitatea să le transporte cât mai repede cu putință. Tocmai din acest motiv este recomandat, că atunci când găsiți un client compatibil cu cerințele pe care le dețineți să contactați clientul cât mai repede posibil. În acest fel, veți găsi mereu cea mai bună variantă, pentru că firma voastră să se dezvolte in această industrie.

Contactați clientul – cel mai important pas pe care trebuie să îl faceți

Acest pas este unul foarte important și care trebuie făcut corect. Dacă anterior am menționat faptul că trebuie să vă grăbiți atunci când apare o postare, este foarte important modul în care clientul este abordat. Nu este suficient că atenția clientului să fie atrasă doar printr-un email. Trebuie să încercați contactarea clientului prin multiple variante: telefonic, email, SMS sau trimiterea unui mesaj direct prin aplicație.

Contactarea prin mai multe metode va atrage atenția clientului, iar astfel veți avea șanse mai mari de a-l câștiga de partea voastră. Atenție însă: în momentul trimiterii SMS-ului sau a email-ului, nu uitați să specificați marfa și ruta care vă interesează.

O firmă poate posta anunțuri pentru mai multe tipuri de marfă. Când contactează un potențial client, transportatorul trebuie să întrebe ce tip de marfă, ce cantitate sau ce rută sunt necesare pentru acel transport. Cu cât veți cunoaște mai multe informații despre acel transport, cu atât mai mari sunt șansele ca totul să decurgă perfect. În cadrul mesajului instant trimis pe platformă va apărea automat marfa și ruta aleasă, iar în acest caz nu vor exista confuzii.

Comunicarea între transportator și expeditor

Comunicarea dintre cele două firme trebuie să fie mereu eficiente. Pentru că, totul să fie dusă la capăt cu succes, este nevoie că pe parcursul procesului să nu apară erori, greșeli sau confuzii. Toate acestea pot fi evitate prin intermediul unei comunicări bilaterale eficiente.

Un prim pas în acest proces poate fi reprezentat de verificarea limbii vorbite. Pe platforma bursei de transport vei putea găsi limbile vorbite de către cei care doresc să expedieze marfa. Problemele de comunicare există în special în cadrul transporturilor internaționale, dar cu ajutorul bursei de transport veți reuși să căutați marfa și expeditorul potrivit.

Asigurați-vă de două ori că ruta trimisă este corectă. Astfel puteți evita confuziile, iar totul va decurge ca la carte. A fi specific și prudent va ajuta mereu la o bună funcționare a întregului proces.

Evoluția în timp a relației transportator – expeditor

În cadrul bursei de transport TIMOCOM veți găsi mereu doar parteneri de încredere. O bursă de transport, pe lângă partea de logistică și de IT, se ocupă cu verificarea tuturor firmelor. Tot istoricul expeditorilor sau al transportatorilor este verificat, astfel încât să se evite orice fel de neplăceri.

Odată ce ați luat legătura cu un expeditor și v-ați angajat în transportul mărfurilor, puteți să țineți legătura și pe viitor pentru anumite rute. Dacă frecventați o anumită rută cu un anumit tip de camion, puteți să păstrați legătura pentru a efectua și viitoarele transporturi pe ruta respectivă.

Acest lucru va aduce beneficii atât transportatorului, cât și expeditorului. În acest fel va exista mereu o legătură și o comunicare eficientă care va optimiza întregul sistem al transporturilor. Totuși, nu uitați să cereți acordul firmei de expediții pentru comunicări ulterioare.

TIMOCOM – o bursă de transport de nivel internațional

TIMOCOM este cea mai mare bursă internațională de transport unde ca și transportator puteți căuta și găsi cu succes marfă de transportat, iar în rolul de casă de expediții sau expeditor puteți găsi camioane potrivite pentru marfa care trebuie transportată. Varietatea firmelor care activează în cadrul acestei burse de transport va face ca mereu să se găsească un transportator potrivit pentru mărfuri.

Fie că este nevoie de transporturi urgente de mărfuri care au nevoie de condiții speciale de transport sau de o rută mai lungă, pe TIMOCOM veți găsi cu siguranță soluția perfectă. O bursă de transport va avea rolul de a asigura platforma unde se poate întâlni un transportator cu o casă de expediții sau cu un expeditor. Expeditorul sau casa de expediții va găsi transportatorul potrivit pentru o anumită marfă care trebuie transportată.

Puteți oricând să contactați sucursalele pe care casele de expediții mari le au în diverse țări. Casele de expediții mari își desfășoară activitatea în arii extinse, astfel încât oricine să aibă acces la serviciile prestate de ei. Contactând sucursalele veți putea afla mai multe informații și detalii despre persoana care se ocupă cu logistică și organizarea pe o anumită arie / zonă de interes.

Apelați la lideri în procesul de transport al mărfurilor

Ca transportator, prin intermediul unei burse de transport precum TIMOCOM, veți găsi întotdeauna marfa potrivită de transportat. Cu toate că uneori există cerințe speciale date de către expeditori, toate informațiile vor fi prezentate cu transparență. Așadar, istoricul, limba vorbită de expeditor și orice alte detalii legate de marfa respectivă, vă vor fi mai potrivit.

Veți avea mereu la îndemână toate informațiile necesare pentru a vă putea angaja cu încredere în transportul unui lot de marfă. O bursă de transport dedicată precum TIMOCOM se va ocupa mereu de remedierea oricărei probleme, fără a pune în dificultate niciuna din firme. Colaborarea cu lideri pe piață precum TIMOCOM este cea mai bună alegere pe care puteți să o faceți!

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină